Објављена оптужница против Пи Дидија, "процурили" шокантни детаљи

Курир
Објављена оптужница против Пи Дидија, "процурили" шокантни детаљи

ЊУЈОРК - Објављена је оптужница против хип-хоп могула Шона “Дидија” Комбса, познатог као Пи Диди, некад и Паф Деди након што су га раније ФБИ агенти ухапсили у Њујорку, преноси "Daily Mail".

Терети се за рекетирање, трговину људима у својству сексуалне експлоатације и кривична дјела везана за проституцију. 

Једно од најшокантнијих открића у оптужници је да су му из домова заплијенили више од хиљаду бочица беби уља и лубриканата, с обзиром да је претходно оптужен да је тјерао жене на сексуалне односе с мушким проституткама, све док нису биле толико исцрпљене да су ишле на интравенозну терапију. Тужиоци наводе да је жртвама давао дроге као што су кетамин, "MDMA" и "BHB".

– Резервисали су хотелске собе и опскрбили их залихама, укључујући дрогу, беби уље, лубриканте, резервну постељину и расвјету. У случају да су собе уништили, почистили би их – рекао је државни тужилац Дамијан Вилијамс, како преноси британски таблоид.

Додао је да је Диди постао насилан кад жртве нису пристале на споменуто злостављање, које су називали “Freak Offs” и почео да маше ватреним оружјем.

Такође су заплијенили наркотике и три пушке "AR-15", које су биле скривене у ормару његове спаваће собе у вили у Мајамију. Оружје је било растављено на дијелове уз шаржере са мециме. Тужиоци наводе да је оружје доказ како је Диди пријетња друштву, због чега би требало да остане у притвору без јемства док чека суђење.

Док је судија Робин Ф. Тарнофски читала оптужбе за рекетирање и сексуалну трговину Диди је сједио, не показујући никакву реакцију на лицу. Потом је рекао да није крив.

Дидијев правни тим понудио је 50 милиона долара, што укључује Дидијеву вилу у Мајамију, вриједну 48 милиона долара и кућу Дидијеве мајке, процијењену на два милиона долара, како би осигурао његово пуштање из затвора, али суд је одбио јемство па Диди остаје у притвору док чека суђење.

Хапшење на Манхетну услиједило је након рација спроведених на два његова имања у Лос Анђелесу и Мајамију у склопу савезне истраге о потенцијалним сексуалним злостављањима и трговине људима у истом контексту. Комбсов адвокат, Марк Ањифило, рекао је да су “разочарани” хапшењем и да је његов клијент “невин човјек”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана