Објављена фотографија: Милијардер Илон Маск живи у монтажној кући од 50.000 долара

GS
Foto: TED

Фотографију куће у којој живи милијардер Илон Маск недавно је на платформи X (Твитер, оп.а) објавио писац и новинар Волтер Ајзаксон.

Маскова биографија

На слици се види како изгледа једна просторија у кући власника „Тесле“ коју је најбогатији човјек на свијету платио само 50.000 долара.

- 2020. године Маск је одлучио продати својих пет великих кућа те је за примарну резиденцију изабрао ову спартанску кућу с двије спаваће собе у Тексасу. Ту бисмо се састајали и он би сједио за овим дрвеним столом и телефонирао - рекао је Ајзаксон, који ради на Масковој биографији протекле три године.

Додао је и да ће објаснити зашто је Маск одлучио продати своје друге куће, и то у књизи која ће бити објављена 12. септембра, преноси Н1.

Колонија на Марсу

Није тајна да је милијардер већ изјавио да жели продати своју имовину како би финансирао план за изградњу колоније на Марсу једног дана.

Људима је на фотографији пажњу привукла катана на столу за кафу, али и скулптура у облику ракете, бројне видеоигре и Теслина „Плејд Мод“ јакна, у којој је Маск раније фотографисан.

Ово није први пут да јавност добива кратак увид у Масков приватни живот.

Прошле године извршни директор Тесле подијелио је фотографију свог ноћног сточића, на коме је било неколико лименки дијеталне кока-коле без кофеина и двије реплике пиштоља.

In 2020, Musk decided to sell his five grand houses and to have as his primary residence this spartan two-bedroom house in Boca Chica, TX, where we would meet and he would sit at this wood table and make phone calls. In my forthcoming bio, https://t.co/7JGHd10TEa, I explain why. pic.twitter.com/mLsAgdOdY1

— Walter Isaacson (@WalterIsaacson) August 6, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана