Објава Милана Поповића нова провокација за Северину

GS
Foto: Twitter

Милан Поповић недвосмислено изнио шта мисли о случају са Северином, у коментарима га напали па их све избрисао.

Северина Вучковић и Милан Поповић подгријали су „страсти“ након што је пјевачици по други пут одузето старатељство над сином Александром у корист оца. Од тада, Северина је изнијела многобројне осуде на рачун бившег као и правног система у Хрватској.

Након одлуке Врховног суда у Загребу, као и великог притска јавности, Милан Поповић се кратко огласио, и истакао да је ријеч о одлуци која иде у корист њиховог малољетног сина. Међутим, сада је поново одлучио да испровоцира бившу партнерку, па је на Инстаграму објавип сљедећу фотографију са натписом: „Једна је мајка, а очева има више комада, шта ли?“ пише на слици.

Мишљења на ову објаву у коментарима су била подијељена, па је тако било оних који су га подржали, али и много њих који су га осудили. „Он је њено једино, вама није“, „Најбитнија је срећа дјетета, ако сте се морали развести, не морате се 20 година развлачити по судовима“, „Није дијете расло у очевом стомаку, него у стомаку своје мајке“, „Трауме остају дјетету док се ви препуцавате“, „Отац је битна фигура, што не умањује улогу мајке“, али су они врло брзо уклоњени.

Северина је на свом првом наступу након скандала, прочитала говор којим је подржала све мајке које се боре са истим проблемима, па емотивно отпјевала нумеру „Рођено моје“. „Кажу да морамо да ћутимо о случајевима кад су дјеца у питању. И бити покорне. Ћутала сам упорно и покорно. Друга страна је причала, ја сам нијемо чекала и вјеровала у хрватски правни сустав. У заштиту дјеце, ако не мене. Ћутала сам док ми нису први пут узели дијете. Од тада говорим о неправдама система, о организованом отимању дјеце кад су богати или моћни очеви у питању. И нећу стати.. Хвала на подршци, никад нећу моћи да вам захвалим, мој дубоки наклон“, навела је она, преноси Алоонлиајн.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана