Обамина кћерка у царству алкохола и дроге

Агенције
Обамина кћерка у царству алкохола и дроге

Вашингтон - Малија Обама, старија кћерка одлазећег предсједника САД Барака Обаме, поново се нашла на удару након што су у јавности објављење њене фотографије како лудује на једној студентској забави у Мериленду.

Малија (18), која је одлучила да паузира годину у школовању иако је примљена на Харвард, један од најпрестижнијих свјетских колеџа, ухваћена је како игра "понг", популарну игру опијања међу студентима и младима у Америци. Наиме, играчи подијељени у два тима убацују лоптицу за стони тенис у чаше са пивом поредане на столу.

Ако убаце лоптицу у чашу, противничка екипа мора да испије пиво, а побјеђује онај тим коме остане више чаша пива на столу. Малија је на забави носила мајицу с поруком "Пушење убија", а на столу се поред чаша са пивом налазио и "бонг", помагало уживалаца марихуане. Како преносе медији у САД, раскалашна забава догодила се 23. августа, након што се Малија са породицом вратила са одмора који су провели на Мартиним Виноградима. То није први пут да је Малија изазвала буру у медијима. Тинејџерка је у јулу ухваћена како пуши сумњиву цигарету на фестивалу у Чикагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана