О њој мушкарци маштају

Агенције
О њој мушкарци маштају

Елизабет Херли пуни 50 година. Од осамдесетих година до данас је на листи свјетских љепотица. Кад питате мушкарце о којој жени маштају, многи ће вам поменути ову бринету. Кад погледате њене фотографије, постаће вам јасно због чега је то тако.

Енглеска глумица, модел и продуцент прву улогу је остварила 1987. године у филму "Ариа", уследили су  "Rowing In the Wind" и "The Long Winter ".  

Прије 26 година заиграла је крај Џефа Данијелса у "My favorite Martian ".  

Најзапаженију улогу имала је у комедији "Austin Powers: International Man of Mystery ".

Њена веза са глумцем Хјуом Грантом привлачила је велику пажњу. Изгледало је као да се атрактивни пар никад неће растати.  

Грант је 10 година био мушкарац коме су сви остали завидјели јер је крај себе имао лијепу Елизабет. Растали су се као пријатељи.

Након Хјуа започиње њен буран љубавни живот. Улоге су јој биле у другом плану.

Врло брзо је из кратке везе за богаташем Стивом Бингом добила сина. Ипак,. са оцем дјечака никада није живјела.

Атрактивну бринету је прије осам година освојио Арун Најар,  вјенчали су се 2007. године. О њиховом церемонијалном вјенчању су сви писали. Иако су дјеловали складно, разишли су се  2011. године.

Елизабет нију дуго патила. Убрзо се вјерила са крикет играчем Шоном Ворном. Међутим, веза ни са њим није успјела.

Иако јој беш не полази за руком да крај себе задржи своје мушкарце, Елизабет је и даље једна од најпожељнијих жена на свијету.  

Прошле године је Џулијан Барти, син банкарског тајкуна Стена Бартија, на добротворном балу понудио 81.000 долара  да би пољубио Лиз. Новац је донирао у добротворне сврхе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана