Новосађанка једна од најлепших жена на свету

Telegraf.rs
Новосађанка једна од најлепших жена на свету

Новосађанка Бојана Раонић, према оцијени посјетилаца сајта beautifulpeople.com, проглашена је за једну од дванаест најљепших жена свијета. Манекенством се бави из хобија, студира Факултет техничких наука, а у слободно вријеме воли да црта.

Ова двадесетогодишња Новосађанка прије неколико дана проглашена је за једну од дванаест најљепших жена свијета, према оцијени посјетилаца сајта " beautifulpeople.com " и красиће странице њиховог календара за 2014. годину.

За себе каже да је свестрана особа, разумна и с високим прагом толеранције. Воли умјетност. Моделингом се бави из хобија, мада би жељела да јој то постане главна професија. До тада, вредно учи и спрема испите на Факултету технничких наука.

У разговору за "Телеграф" каже да није очекивала да ће бити сврстана међу најлепше жене свијета и да је та вијест и за њу била право изненађење.

"Јако се чудно осећам. Ово нисам очекивала. Кад сам видела да праве тај календар, послала сам фотографије које су радили различити фотографи. На пример, ону коју су изабрали са сајта направио је фотограф Миленко Ђилас. Након тога сам потпуно заборавила на такмичење. Нисам размишљала о томе. Мејлом су ми јавили да сам изабрана", прича Бојана.

У манекенске воде је ушла сасвим случајно - њен друг је почео да се бави фотографијом, а она је била први модел. Тако се родила љубав према овој професији, а Бојана је почела да шаље фотографије на разне конкурсе. Двије године касније (2011.) изабрана је за Мис Фејсбука у Србији. Представљала је Србију земљу на такмичењу за Мис Фејсбук универзум и освојила 10. мјесто.

 

Иако би волела да се оствари у својој професији (инжењерски менаџмент), не крије да јој је жеља да настави да краси насловнице.

"Велика ми је жеља да се бавим моделингом, али не знам да ли ћу успети. Проблем је што агенције сада траже високе девојке које могу да носе ревије и да буду модели. Ја, нажалост, немам ту висину", искрена је ова Новосађанка.

 

О Бојани су до сада писали и многи свјетски медији. Међу онима који су је називали најљепшом Српкињом су и "Moorishharem", "The Independent", "beautiful-women-pedia ".

Све те титуле Бојану нису уобразиле. Она је и даље скромна дjевојка, која живи живот једне двадесетогодишњакиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана