Ново препуцавање: Маск и Закерберг никако да се договоре о борби у кавезу

GS
Foto: Instagram/Ilustracija

Марк Закерберг и Илон Маск од јуна причају о борби у кавезу, а сада је Закерберг рекао да се Маск повлачи. Међутим, Маск му је убрзо одговорио.

Марк Закерберг је прозвао Илона Маска због избегавања планиране туче у кавезу, рекавши да "Илон није озбиљан и да је вријеме да се заборави цела ствар".

Маск је међутим брзо одговорио тако што је Закерберга назвао "пилетом".

"Не може да једе у Chic фил-А (ресторанима брзе хране који служе пилетину), јер би то био канибализам", написао је Маск на својој друштвеној мрежи "X" (некадашњи Twitter).

Препирка је, наиме, почела у нед‌јељу увече, након што је Закерберг написао на Threadsu, својој новој апликацији која се такмичи са Масковим X, да је спреман да се бори, али да Маск одуговлачи.

"Прво, Илон не може да потврди датум, затим каже да мора на операцију, а сада тражи да вежба у мом дворишту. Када се уозбиљи и предложи мjесто и време, зна како да дође до мене", рекао је Закерберг, преноси Б92

Подсјетимо, могули друштвених медија наговарају један другог на физички обрачун мешовитим борилачким вјештинама од јуна. Сензација је почела када је Маск 20. јуна написао да је "спреман за борбу у кавезу" са Закербергом, који тренира џију-џицу.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана