Новинари на турнеји са Ријаном: Пијанчење и голотиња у авиону ФОТО

Агенције
Новинари на турнеји са Ријаном: Пијанчење и голотиња у авиону ФОТО

Лос Aнђелес - Како би промовисала свој нови албум “Unapologetic”, Ријана је кренула на мини-турнеју у којој је за седам дана планирала да одржи седам концерата у седам различитих градова, преносе агенције.

Са собом је повела и 150 новинара, који су задовољно трљали руке, рачунајући на ексклузиве.

Међутим, велике количине алкохола претвориле су авионски лет у тотални фијаско, а новинари нису добили ниједну изјаву од пјевачице.

Када су добили прилику да путују са Ријаном у оквиру њене “777” турнеје, новинари су били пресрећни што ће моћи лично да се упознају са звијездом.

Међутим, они нису ни сањали у какву катастрофу ће се путовање претворити.

Све је кренуло низбрдо када се љепотица са Барбадоса закључала у посебну просторију, одбијајући да прича са било ким.

Чекајући да се пјевачица предомисли, новинари су навалили на бесплатан алкохол, па је било потребно само пар сати да се опусте мало више него што би требало.

Аустралијанац Тимоти Дормер је чак скинуо одјећу и потпуно го протрчао кроз авион, а и остали су се понашали као да је у питању журка у ноћном клубу.

- Било је три ујутру и атмосфера је била “загријана”. Пожелио сам да трчим го до Ријане, али знао сам да би ме обезбјеђење зауставило - рекао је Дормер. 

Пијани новинари су викали “Ријана, молим те, реци само једну реченицу!” и “Треба ми наслов!”, а неколико њих се путем Твитера пожалило како ће остати без посла ако не буду имали текстове.

Звијезда очигледно није марила за њих, јер је читаво вече провела закључана.

И док су се поједини новинари питали зашто их је уопште позвала да крену са њом, други су посумњали да је читава ситуација изрежирана како би представници медија били спријечени да поставе шкакљива питања.

Како преноси “Гардијан”, једно од њих би се сигурно тицало Ријаниног дуета са Крисом Брауном под називом “Ain't nobody's business”, који се налази на албуму “Unapologetic”.

Бивши пар је обновио професионалну сарадњу и пријатељство, упркос пребијању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана