Нови шоу на Пинку: Сајмон Кауел и “X Factor” траже таленте у региону

Блиц
Нови шоу на Пинку: Сајмон Кауел и “X Factor” траже таленте у региону

Београд - Један од најпопуларнијих шоу програма “X Factor” стартује са емитовањем у октобру, а већ су увелико у току припреме, саопштено је данас на конференцији за штампу на Телевизији Пинк која је постала емитер овог формата за подручје Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе, док ће се шоу емитовати и на Телевизији „Сител” у Македонији.

Учесници конференције су открили и да ће у сам пројекат бити укључен и његов аутор Сајмон Кауел који ће се ускоро и обратити видео поруком гледаоцима ТВ Пинк.

- У сарадњи са компанијом “Freemantle” смо реализовали шоу “Ја имам таленат”, а сада и “X Factor”. Творац овог формата Сајмон Кауел веома је заинтересован за шоу у Србији. Обећао је да ће у једном тренутку бити гост у завршници овог веома популарног шоу програма. Договорили смо се да он у потпуности подржи таленте са ових простора - каже Сандрина Андић, продуцент.

Телевизија “Пинк” веома је заинтересована за успјех овог шоу прогама.

- Ово је шоу у којем се тражи и нешто више од певања које се подразумева, нека врста харизме коју су аутори пројекта дефинисали као X Factor. У питању је такмичарски музички шоу у којем ће се појавити певачи различитих година и различитих музичких праваца.  А осим Уговора о вођењу каријере, који је вредан преко 200.000 евра, победник добија и Уговор са продукцијом „Sony music” - изјавио је Дарко Поповић, директор промо и ПР сектора и помоћник главног уредника ТВ Пинк.

Пријава за аудицију, а тиме и потрага за талентима почиње већ данас, истичу у ТВ Пинк и најављују “одличан жири који има улогу ментора и који се међусобно такмичи између себе са својим тимовима, што даје додатно на динамици”.

Жири ће имати четири члана, али су њихова имена “још на кратко” тајна, наводе у ТВ Пинк и објашњавају да су у питању људи од “великог респекта у јавности”, пјевачи, музички продуценти и представници шоу бизниса изван самог сектора музике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана