Нови руски филм Биковића за Дан заљубљених

Тањуг
Нови руски филм Биковића за Дан заљубљених

МОСКВА - Нови руски филм глумца Милоша Биковића биће романтична комедија "Желим да се удам" чије се премијера очекује за Дан заљубљених 14. фебруара 2022. године, најавила је московска дистрибутерска кућа Централ продакшн.

"Посебно ми је драго што радим са редитељком Соњом Карпунином и Кристином Асмус као мојом главном партнерком. Сигуран сам да ћемо са таквим тимом направити одличан филм", рекао је Биковић поводом почетка снимања, а преноси дистрибутер. 

Филм чије је снимање било предвиђено од маја до средине лјета у Калињинградској области и Москви, говори о вјереној телевизијској водитељки Љуби чији животни планови пропадају када изгуби телефон и мора замолити за позив потпуног странца. 

"Четири године смо покушавали да покренемо пројекат, био је то тежак пут и дуг кастинг. Желјели смо да пронађемо глумце који ће задивити мушку и женску публику, али је главно да имају добар осећај за комедију и да могу да оличе јунаке Сергеја и Љубу", рекла је Карпунина. 

Продуценткиња Алена Кремер оцијенила је да, без обзира на обиље комичних ситуација и хумор, филм дотиче прије свега актуелне теме, као што је питање колико је важно за савремену жену "да се усредсреди на потрагу за правим осјећањима и љубављу без глупих конвенција".

"Желим да се удам" настаје захваљујући филмској компанији Пик медија у партнерству са каналом Старт, а продуценти су Кремер и Георгија Шабанов, док је креативни продуцент Клим Шипенко, који је сарађивао са Биковићем у хит комедији "Слуга" (2019).

"Прича о оправданим или неоправданим сумњама је увек интересантна. То је максимално људска емоција, позната свакоме, због тога не сумњам да филм очекује успијех. У њему су сви елементи који ће га учинити главним хитом за слједећи Дан Светог Валентина - добра продукција, професионални тим сценариста, упечатљиви главни јунаци и популарне звезде", истакао је Шабанов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана