Нови модни трендови у завршници Fashion Fairа

Александра Маџар
Нови модни трендови у завршници Fashion Fairа

Завршно вече Бањалука "Fashion Fair" одржано је синоћ у Банском двору Културном центру, а своје креације представили су Драгана Огњеновић и Славимир Стојановић, под називом "Futuro".

Љубитељи моде ове године су имали прилику да виде неке нове трендове, али и најбољи начин како се спаја креативност и индустрија.

Овогодишњи "Fashion Fair" био је посебан за студенте који су имали прилику да учествују и покажу своје модне погледе.  

Друге вечери представила се модна кућа "Белитзцки" колекцијом за прољеће/љето, те су манекенке прошетале у разиграним креацијама. Робна кућа "Треф" из Високог, која постоји већ 16 година, дизајнирање представљене колекције јесен/зима 2013/2014. повјерила је Давору Сладаковићу.

Посебну пажњу друге вечери привукао је млади дизајнер Марко Поткозарац Фехер, студент дизајна, колекцијом која је намијењена и мушкарцима и женама, што је чини првом андрогеном колекцијом у БиХ.

Модни сладокусци сигурно су пронашли нешто за свој укус или бар инспирацију да употпуне свој стил облачења, а сви посјетиоци овогодишњег "Fashion Fair" имали су прилику да уживају у изложбама уникатног накита, фотографија, као и интересантних експоната.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана