Нови детаљи са свадбе: Себија Изетбеговић на вјенчању кћерке носила хаљину од 3.799 КМ и торбу од 2.300 КМ VIDEO

Г.С.
Foto: klix.ba

САРАЈЕВО - Директорица Клиничког центра Универзитета у Сарајеву Себија Изетбеговић позната је у јавности као особа која се воли квалитетно обући због чега не жали дати позамашне суме новца за хаљине, ташне, ципеле...

Као што се и очекивало за вјенчање кћерке јединице, супруга предсједника СДА је одлучила “ићи на сигурно” због чега је одабрала свечану хаљину познатог италијанског бренда “Марина Риналди”.

Хаљина се може купити у једној продавници у Сарајеву, а тренутно кошта 3.799 КМ.

Дуга хаљина у боји цикламе, прошарана златним дезеном, засигурно ће остати у посебном сјећању Себије Изетбеговић с обзиром да се њена кћерка Јасмина јуче удала за Ћамила Хумачкића.

Изетбеговић је јуче носила Dolce&Gabban торбицу златне боје чија се цијена на интернету, на снижењу, креће око 2.300 КМ док је редовна цијена 2.700 КМ.

Током вјерског вјенчања у Гази Хусрев-беговој џамији носила је шал златне боје.

Њен супруг Бакир Изетбеговић, у свом стилу, јуче је носио црно одијело, бијелу кошуљу и кравату бордо боје, пише klix.ba

На свадби Јасмине Изетбеговић и Ћамила Хумачкића која је одржана у сарајевском хотелу „Европа” пјевали су Семир Церић Коке, Фатмир Сулејмани, Исак Шабановић и Лана Хамза.

Гости на свадби су на друштвеним мрежема дијелили снимке с весеља Изетбеговића, а на једном од њих види се како је Јасминина мајка Себија Изетбеговић повела коло док је Коке пјевао севдалинку “Чуда јада од Мостара града”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана