Нови албум Џастина Бибера и срцепарајућа балада за Селену

Агенције
Нови албум Џастина Бибера и срцепарајућа балада за Селену

Канадска тинејџер звијезда Џастин Бибер показао је свој таленат у интерпретацији и писању пјесама на новом акустичном албуму који је објављен данас и на коме се налазе три нове нумере укључујући и срцепарајућу баладу која је наводно посвећена његовом раскиду са Селеном Гомез, преносе агенције.

За потребе албума Бибер (18) је промијенио аранжмане нумера са његовом веома популарног албума ''Belive '' који је изашао прошлог јуна тако да он пјева само уз пратњу гитаре или клавира.

Динамичне нумере ''Boyfriend'' и ''Beauty and the Beat '' које су пропраћене електричним звуком су успорене, а пјевач користи снагу свог гласа како би владао нумером.


''Believe Acoustic” враћа Бибера на његове почетке, када је прије  пет година откривен на ''Ју тјубу'' како пјева на улицама Канаде, а прати га само гитара.

Џастин Бибер ове године није номинован ни у једној категорији за награду Греми и иако још до сада ни једном није освојио ту престижну награду могао би да уђе у историју са новим албумом ако се ''Believe Acoustic” нађе на мјесту број један Билбордове листе 200 најбољих албума наредне недеље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана