Нове оптужбе против Бекама

Глас Српске
Нове оптужбе против Бекама

Поново стижу оптужбе на адресу енглеског фудбалера Дејвида Бекама. Лист који је открио да се Бекам "дружио" са босанском проститутком Имром Ници и зарадио тужбу од 16 милиона фунти, открио да је фудбалер имао аферу и са једном продавачицом.

Проститутка Имра Ници, рођена у БиХ а одрасла у Енглеској, је за амерички "Ин тач" магазин у септембру ове године испричала да је Дејвид 2007. најмање пет пута спавао с њом. Због ових тврдњи су Бекамови адвокати радили "прековремено", а потом је услиједила и противтужба. Власници издавачке куће "Бауер" која објављује лист "Ин тач" појавили су се на суду како би одговарали на оптужбе које је Бекам изнио против њих, а рочиште су искористили да би открили нове занимљиве информације. Једна од њих, која је требало да свједочи о карактеру фудбалера, била је и та да Дејвид Бекам "има обичај" да се дружи са дјевојкама, а једна од њих је продавачица доњег веша са којом је одржавао интимне односе и која би могла да свједочи против њега. Тужени нису хтјели да откривају идентитет "још једне жене са којом Бекам вара Викторију", али су открили да је запослена у радњи доњег веша у Лос Aнђелесу.

- То је само очајнички покушај да се ослободе одговорности и покушају да изврдају казну. Дејвид наставља борбу и наплатиће све до посљедње фунте - рекао је неименовани извор близак фудбалеру британском "Дејли мејлу".

У октобру ове године Бекам је био мета и једног љубоморног мужа, који је "планирао да га убије" јер је мислио да га супруга вара са њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана