Новака опет нападају да је невјеран

Агенције
Новака опет нападају да је невјеран

Као да српском тенисеру није довољно мука на терену посљедњих мјесеци, свјетски медији користе турнир у Вимблдону као повод да све чешће пишу о њему. А овог пута о томе како је (опет) невјеран својој супрузи Јелени са којом данас слави трећу годишњицу брака.

Новак је, наводно, невјеран и има аферу која траје већ дуже времена и то са секси куварицом која ради за сестре Серену и Венус Вилијамс.

Њено име је Лорен вон дер Пул и са Новаком се упознала још 2012. године када су размјењивали савјете и методе његове исхране. Наиме, тада је почело његово интересовање за вегански режим који практикују његове славне колегинице.

Наводе о превари Лорен је за стране медије оштро демантовала, иако острвски медији пишу да је управо због атрактивне црнке и настао брачни проблем између њега и Јелене. Тврде да су Новак и Лорен често излазили заједно на журке и да је Јелена због тога била бесна.

Медији су писали и да су били на ивици развода, а наводно је то и био Новаков проблем у играма претходних годину дана, пошто није могао да се концентрише на терен. Ипак, Новак и Јелена су то демантовали на најбољи могући начин, чекају друго дијете и не хају много за коментаре.

И сама Лорен је демантовала да је имала било какву аферу са Новаком, осим што су као пријатељи понекада излазили заједно.

"Новак је јако кул, згодан човјек, али ја сам му помагала јер га сматрам пријатељем, ништа друго. Уосталом, ја нисам такав тип дјевојке", рекла је Лорен, која је прокоментарисала и ноћне изласке са Новаком:

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана