Новак у купаћем у магазину Вог

Глас Српске
Новак у купаћем у магазину Вог

"Најпознатији Србин на свијету", како одмила зову Новака Ђоковића, биће у едиторијалу јунског издања америчког модног магазина.

Прича о српском тенисеру у јунском издању магазина "Вог" објављена је под називом "Hot Shot Novak Đoković" и у њој ћете сазнати да је Ноле озбиљна пријетња Надалу и Федереру и видјети како је тенисер у купаћем костиму позирао модном фотографу Норману Џину Роју. Магазин за Новака пише да је он "најпознатији Србин на свијету", да је "толико врео, и на терену и уживо, да чак и родни Београд смије да посјети само на брзину, како га земљаци не би растргали", али и да је "прешао далек пут од незрелог клинца који би понекад засијао на терену, а чешће се шалио".

Новинар магазина "Вог" додаје да је "Ноле у изврсној форми - жесток, брз, снажан и у нападу и у одбрани, да је његов енглески одличан и да говори четири језика, али да у писању (пошто је морао да напише сам ријеч-двије за магазин), није вјешт. "Лицем у лице - то је друга прича. Сигуран је у оно што говори".

- Ђоковић стварно воли свој посао. Тенисом је желио да се бави од када је имао седам година. Воли тај средњовјековни витешки аспект тениса, надметање и луду храброст - рекли су у часопису "Вог".

Рођендан

Најбољем тенисеру је данас рођендан. Почео је да тренира у четвртој години, а професионално игра од 2003. године. Прву побједу забиљежио је у новембру 2005. године. Највећи успјеси били су освајање Отвореног првенства Aустралије 2008. и 2011. године, као и Мастерс купа 2008. године. На његовом "Фејсбук" профилу многи фанови оставили су честитку поводом рођендана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана