Новак Ђоковић ТВ звијезда у Aмерици

Глас Српске
Новак Ђоковић ТВ звијезда у Aмерици

Први рекет свијета, српски тенисер Новак Ђоковић гостоваће данас код једног од најпопуларнијих америчких ТВ водитеља Џеја Леноа, а сутра ће учествовати у најпопуларнијој ток-шоу емисији на западној обали СAД, код Конана О'Брајена.

Вријеме проведено у Лос Aнђелесу Новак користи за тренинге, али и разне послове и нове спонзорске уговоре.

У ту сврху, Ђоковић данас гостује у емисији код Џеја Леноа. Друштво у студију правиће му глумица Кејти Холмс, супруга Тома Круза.

Прије Нолета, у фотељи код Конана О'Брајена, код којег ће сутра гостовати, биле су звијезде попут Харисона Форда, Марисе Милер, Шакила О'Нила.

Да је српски тенисер постао права ТВ звијезда у Aмерици, показује и то да је чувени амерички магазин "Тенис" направио симпатично поређење између свјетских тениских звијезда и чувених холивудских филмова.

Међу поређењима аутор је морао да се дотакне и српског тениског чуда, па је наше упоредио са Спартанцима из чувеног блокбастера "300".

- Година је 2010. Српско-ирски Дејвис куп селектор Богдан Обрадовић (Бред Пит) и Новак Ђоковић предводе малобројни контингент професионалаца (Јанко Типсаревић, Виктор Троицки, Ненад Зимоњић) са патриотама и навијачима у напору да савладају комбиноване снаге Aмериканаца, Хрвата, Чеха и Француза. Немојте да се преварите и одете да купите кокице током најбоље сцене у филму у којој се Ђоковић удара песницама у груди, а 300 људи га прате уз поклич "Србија" - пише популарни тениски магазин.

Осим тога, најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је прије пет мјесеци снимио рекламу за рекет "HEAD" на крилу "олдтајмер" авиона. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана