Новак Ђоковић се жени на јесен

Глас Српске
Новак Ђоковић се жени на јесен

Први тенисер свијета Новак Ђоковић и његова дјевојка Јелена Ристић недавно су отпочели заједнички живот у Монте Карлу, а изгледа да планирају и вјенчање, које би требало да буде одржано на јесен у Србији.

Српски тенисер Новак Ђоковић посљедња два мјесеца проживљава најљепши период у свом животу. На турниру у Монтреалу, гдје је први пут елиминисао своје највеће противнике и Роџера Федерера и Рафаела Надала, први пут је заиграо као најбољи на свијету. Послије тријумфа на најпрестижнијем тениском турниру, Вимблдону, Новак се запутио на једномјесечни одмор који је углавном проводио у Француској. Све вријеме друштво му је правила вољена дјевојка Јелена Ристић од које се веома ријетко раздваја, због чега се све чешће спекулише да ће се њих двоје ускоро запутити пред олтар. И мада ни Јелена ни Новак нису жељели да потврде тврдње домаћих и свјетских медија о томе да послије пола деценије љубави ускоро планирају вјенчање, то ће се дефинитивно и десити у септембру ове године. Наиме, српски тенисер и његова драга намјеравају да склопе брак у Србији и то у периоду одржавања Дејвис купа. Томе у прилог говори и информација да су тенисер и његова изабраница недавно отпочели заједнички живот у свом стану у Монте Карлу. Иако током године ријетко могу да се скрасе заједно на једном мјесту због Ђоковићевих сталних путовања на турнире широм свијета, заљубљени партнери ријешили су да овај монденски град изаберу за своју оазу љубави, па су заједнички дом опремали у договору бирајући најљепше детаље који ће им оплеменили животни простор.

- Немамо баш много времена за сусрете због свих обавеза, али увек пронађемо начин да се видимо, бар накратко. Некада се сретнемо и у Београду, али због свих прича које нас прате, трудимо се да виђања у престоници сведемо на минимум. У иностранству нема толико медијске буке, много смо мирнији и опуштенији и можемо да се посветимо једно другом. Када је Јелена почела да се забавља са мном, људи ме нису толико примећивали. Тада јој је било много лакше, а сада се ситуација потпуно променила - рекао је Новак, који је прије неколико мјесеци открио да у Јелени види своју идеалну партнерку за цијели живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана