Новак Ђоковић оснива рок бенд

Глас Српске
Новак Ђоковић оснива рок бенд

Трећи тенисер свијета Новак Ђоковић најавио је оснивање сопственог рок бенда, јавио је Мондо.

Ђоковић је рекао да ће бенд основати са својим братом Марком и пријатељима. Новак ће свирати гитару, а Марко Ђоковић бубњеве. Бенд, за сада, нема име.
- Чврсто сам решио да током 2010. године оснујем бенд и надам се да ћу у томе успети. Моји пријатељи и ја одавно имамо ту жељу и дошло је време да је остваримо. Бубњеве ће вероватно свирати мој млађи брат Марко, а што се мене тиче, ја ћу свирати бас гитару. Спреман сам да део свог слободног времена посветим том инструменту - рекао је Новак.
Ђоковић је открио да је његова жеља била да буде скијаш, да, нажалост, никада није видио ни упознао Пита Сампраса који му је био идол, да је са својим другим идолом Aлбертом Томбом сада пријатељ и рекао је да планира да више пажње посвети и голфу, спорту који много воли.
- Истина је да све чешће играм голф, али баш ми и не иде. Почео сам да губим доста новца због честих пораза. Мораћу да потражим неки савет од Aниног момка Aдама Скота, мада не би било лоше ни да одиграм неку партију са њим - рекао је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана