Нова плавуша се уселила у Хефнерову спаваћу собу

Глас Српске
Нова плавуша се уселила у Хефнерову спаваћу собу

Након што га је само неколико дана прије заказаног вјенчања напустила драга Кристал Харис, власник "Плејбоја" Хју Хефнер (85) утјеху је нашао у новој плавој љепотици.

Њено име је Aна Софија Берглунд, има 25 година и била је "зечица" у јануару ове године.

Према писању америчких таблоида, "голупчићи" једно друго већ зову драга/драги, а Aна није чекала већ се одмах преселила у Хјуову спаваћу собу. Берглунд је рођена 5. априла 1986. године у Сан Педру у Калифорнији. Висока је 1,68 метара и има 58 килограма.

Била је блиска пријатељица са Кристал и изабрана је за њену куму на вјенчању, које се требало одржати прошлог викенда.

У међувремену, Кристал је одселила из Хефнерове виле, са собом повела његовог пса и поручила да је добро. Ипак, њене претходно снимљене фотографије красе насловницу магазина "Плејбој", гдје је прозвана "одбјеглом невјестом".

Хефнер и Кристал Харис требало је да се вјенчају испред 300 званица у "Плејбој Мансиону" у Лос Aнђелесу, а то би Хефнеру био трећи брак.

- Вјенчање је отпало. Кристал се предомислила - објавио је само три дана прије вјенчања Хефнер на "Твитеру".

Aмерички медији су пренијели да су се Хефнер и Харис страшно посвађали током прошлог викенда и да се она иселила из његове куће.

Хефнеров први брак распао се давне 1959. године, а други са бившом "зечицом" Кимберли Конрад 2010. послије дуге бракоразводне парнице. Из оба брака Хефнер има по двоје дјеце.

Кристал Харис је упознао на једном пријему 2008. године и запросио је на Божић ове године. Она ће се појавити на дуплерици "Плејбоја" у сљедећем, јулском издању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана