Нова мис Србије: Била сам шокирана када сам чула да је Николина удата

Блиц
Нова мис Србије: Била сам шокирана када сам чула да је Николина удата

Након што се Николина Бојић одрекла титуле мис Србије, лента је отишла у руке 18-годишње ученице из Пожаревца Александре Докнић.

Александра је првобитно била проглашена за прву пратиљу, али је јуче у току дана са родитељима посетила "Miss Yu" компанију како би јој било предочено шта је све очекује као мис Србије.

- Не знам шта ме даље чека, мада сам ја била задовољна и као прва пратиља - изјавила је Александра јуче за "Блиц".  

Иако је Николинин случај бацио сенку на ово такмичење лепоте и изазвао бројне полемике, Александра каже да има пуну подршку својих родитеља који имају повjерења у њу и "Miss Yu" компанију.  

- Николина је она сасвим добра девојка са којом сам се дружила за време припрема. Будући да је она учествовала на овом такмичењу и прошле године давала је савете другим девојкама како да се понашају пред камерама, да се опусте, била је према свима супер - каже Александра.  

Она каже да са Николином није остварила неки приснији контакт и да је била веома изненађена када је чула да је Николина удата.
 

- Била сам стварно шокирана, нисам могла ни да претпоставим да је удата, то је било изненађење за све. Она никада није помињала дечка, нити причала било шта о њему - истиче Александра

Александра има 18 година из Пожаревца је и похађа гимназију, а осим што се такмичила на избору за мис Србије, те неколико локалних избора, ова љепотица је у јулу побједила и на избору за "Nivea New Face " у организацији магазина "Joy" и модне агенције "Клик". Манекенством се бави од недавно, а узор у овој индустрији јој је Адријана Лима.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана