Нова љубав Тома Круза Јоланда Пекораро VIDEO

Aгенције
Нова љубав Тома Круза Јоланда Пекораро VIDEO

Развод петогодишњег брака од Кејти Холмс окончан је у рекордном року, а изгледа да су Том Крузу већ изабрали нову савршену жену, глумицу Јоланду Пекораро.

Према најновијим холивудским гласинама, Том Круз би могао и четврти пут да стане на луди камен. Чланови сајентолошке цркве савjетовали су познатом глумцу нову савршену жену која би могла да постане будућа госпођа Круз. Наиме, ријеч је о латино америчкој глумици Јоланди Пекораро, лијепој бринети која је и раније виђана у друштву 50-годишњег глумца.

Јоландини родитељи су исто тако сајентолози, а и она је сама посвећена цркви. Тома је упознала 2004. на једном црквеном окупљању у Шпанији, а наводно је већ тада уграбила Томове симпатије. Глумица тренутно живи у Лос Анђелесу и има дечка.

- Да, упознала сам и још увијек познајем Том Круза. И не, нисам ни вјерена ни удата - изјавила је Јоланда  наводно је изјавила.

Сајентолози желе да поправе углед након јавног развода Том Круза и Кети Холмс, а ускоро ћемо сазнати и да ли је Јоланда заиста његова нова изабраница и можда, четврта супруга.

Погледајте трејлер филма у којем глуми Јоланда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана