Нова краљица Формуле 1

Глас Српске
Нова краљица Формуле 1

Послије развода Славице Радић и првог човјека Формуле 1 Бернија Еклстона на упражњено мјесто прве даме "најбржег циркуса на свијету" сјела је Хана Пратер, повучена дјевојка актуелног свјетског првака Себастијана Фетела.

Неколико минута након што је постао најмлађи возач који је освојио титулу у Формули 1, 23-годишњи Нијемац је пред 12 милиона гледалаца, колико их је у његовој домовини пратило збивања на посљедњој утрци у Aбу Дабију, изјавио:

- Пуно поздрава шаљем свима код куће, посебно мојој дјевојци и њеним родитељима, који су тренутно испред телевизора у нашем дому и који су ми цијело вријеме држали фиге - рекао је Фетел, а многи су се упитали ко је та загонетна дјевојка која није била на најважнијој трци у његовој каријери.

У Aбу Дабију је била цијела Фетелова породица, али Хана је остала у Хепенхајму и из фотеље пратила успјех свог момка, баш као и све његове трке током четири и по године колико су у вези. Разлоге је објаснио сам свјетски првак.

- Дјевојку никада не водим на посао. И да, она није супермодел - изјавио је Фетел, који се 2006. године као тест возач БМЊ-а са Ханом појавио у Монци и обоје су били тотално изненађени пажњом коју су привукли. Од тада се више не појављују заједно на Ф1 догађајима.

Плавокосу студенткињу дизајна на Универзитету у Баден Виртембергу Себастијан је упознао још током средњошколских дана. Донедавно су живјели готово 200 километара удаљени једно од другога, али су сваки слободни тренутак користили за међусобно дружење. Данас је ситуација другачија, а Хана однедавно живи са својим момком у Хепенхајму.

- Знамо се још од школских дана, годину сам млађа од њега. Поносим се њим! - једина је изјава плавокосе љепотице до које су медији дошли ових дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана