Нова драма славног брачног пара: Разводи се најпознатија старлета на свијету?

Срна
Нова драма славног брачног пара: Разводи се најпознатија старлета на свијету?

Иако се на друштвеним мрежама похвалила цвијећем које јој је супруг поклонио поводом шесте годишњице брака, Ким Кардашијан и Кање Вест нису у најбољим односима.

Како кажу њихови блиски пријатељи, брачни неспоразуми интензивирали су се током вишемјесечног карантина током којег је пар морао да борави заједно у кући с четворо деце због пандемије вируса корона.

Стога је 39-годишња ријалити звезда наводно предложила свом три године старијем супругу да неко вријеме проведу одвојено док не престану да важе ванредне мјере, пише "Даилy Маил".

"Однос између Ким и Кањеа је тренутно у кризи јер пар обично не проводи толико времена на истом мјесту, будући да обоје имају много обавеза. Али Ким не жели развод јер брак с Кањеом у њеној породици се сматра великим успехом, будући да је од свих Кардашијанки једино она удата", навео је неименовани извор.

Ким и Кање започели су везу 2012. године након дугогодишњег пријатељства. Репер је њен трећи супруг. Први пут удала се за музичког продуцента Дејмона Томаса 2000. године, кад је имала 19. Он је затражио развод три године касније, а она је тврдила да ју је физички и емоционално злостављао, али и да је на вјенчању она све време била на екстазију.

Следећи брак био је са Крисом Хамфрисом, НБА кошаркашем из Њу Џерзи Нетса, али је брак потрајао само 72 дана. Вјенчали су се у мају 2011. и развели у септембру исте године. Ким је постала главна тема свих трач-рубрика у цијелом свијету, па је сад рекла да више не би могла да поднесе да њен развод изазове толику медијску помпу.

Кање и Ким вјенчали су се 24. маја 2014. Важе за један од најбогатијих парова у свијету шоубзниса - "тешки" су око 1,3 милијарде долара.

Недавно се и Кање похвалио новим раскошним имањем у Вајомингу које је купио за 14.000.000 долара. Ранч у дивљини простире се на површини од око 16 квадратних километара, а тамо намјерава да изгради луксузну кућу, да има стадо оваца и крдо коња.

У Лос Анђелесу такође имају велику кућу коју су купили 2014. године за 20 милиона долара, а у међувремену се цијена утростручила. Кућа има два спрата и десетине спаваћих соба, купатила и велики базен. Ким се похвалила телевизором у спаваћој соби чија је дијагонала невјероватних 330 цм. Телевизор се притиском даљинског смјешта у кућиште у поду, или се подиже хидрауликом из пода.

Тренутно Ким и дјеца живе у једном дијелу куће, док је Кање у другом и не срећу се превише. Она рано устаје и вежба, а Кање има обичај да ради цијелу ноћ.

Ким се пријатељима пожалила да јој супруг не помаже превише око чувања дјеце и да је тренутно сва брига на њој, што тешко усклађује са својим обавезама.

"Ни то није једини проблем. Ким се пожалила да Кање покушава да јој наметне своје ставове и да је почео да критикује њене пословне потезе, али и приватни живот", каже пријатељ славног пара који се нада да ће брак опстати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана