Нова дјевојка Бреда Пита још је у браку: Удата за 68-годишњег богаташа, а имају и сина

Г.С.
Нова дјевојка Бреда Пита још је у браку: Удата за 68-годишњег богаташа, а имају и сина

Холивудски заводник Бред Пит (56) је у вези с немачком манекенком Никол Потуралски (27), која је, како страни медији пишу, удата.

Приватни живот популарног глумца одувек је под лупом јавност, а светски медији пишу о новим занимљивим детаљима ове везе.

Немица Никол Потуралски је тема број један свих светских таблоида већ неколико дана, а медијима је требало неколико дана да сазнају прилично интригантне детаље о животу ове даме.

Подсетимо, славни глумац и манекенка ухваћени су уочи приватног лета на романтично путовање, а испрва су сви мислили да је реч о слободној, младој и атрактивној жени која неодољиво подсећа на Ирину Шајк.

Испоставило се, како пише Дејли мејл, да је Никол удата за 68-годишњег богаташа и угоститеља Роланда Марија. Медији тврде да су се Пит и Никол упознали управо у ресторању њеног супруга, те да се он истог тренутка заљубио у ову фаталну лепотицу.

Никол и Роланд имају сина Емила (7), а Мари није хтео да коментарише везу своје жене и глумца.

"Не занима га негативност, ни љубомора. И даље су венчани, а та се веза може описати као отворени брак", истиче пријатељица манекенке Никол Потуралски.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана