Норт Вест беба са највише одјеће

Aгенције
Норт Вест беба са највише одјеће

Кћеркица Ким Кардашијан и Кање Веста, малена Норт Вест, иако нема још ни четири мјесеца, већ добија гомиле одјеће са потписима највећих модних дизајнера данашњице.

Норт је тренутно једна од најпопуларнијих беба на свијету, а највише брендиране одјеће добила је са "Живаншијеве" модне ревије коју су посјетили Ким и Кање.

Неке од модних кућа које су своје креације прилагодиле маленој Норт и послали јој као поклон су "Celine", "Lanvin", "Maison Martin Margiela", "Alexander Wang" и "Givenchy. Сваки комад одјеће стигао је уз личну поруку родитељима и маленој Норт.

Америчка старлета Ким Кардашијан је од појављивања на Седмици моде у Паризу поново у центру пажње медија. Овај пут свјетски таблоиди не престају да пишу о њеној провокативној хаљини, која је, по њиховим тврдњама, распалила машту свих присутних, јер открива бујно попрсје.

Овом пријему такође су присуствовале секс-бомбе као што су Кети Пери, Миранда Кер, Сијара и Кејт Аптон. Међутим, Ким је сигурно облинама и великим деколтеом "дотукла" конкуренцију. Неколико мјесеци послије порођаја Ким Кардашијан је наставила да посјећује разноразне догађаје широм свијета. Кардашијанова, која је била у пратњи модног креатора Рикарда Тасчија, тако је први пут открила своју фигуру послије рођења кћерке Норт Вест.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана