Ноле заиграо српско коло у емисији Џеја Леноа VIDEO

Глас Српске
Ноле заиграо српско коло у емисији Џеја Леноа VIDEO

Први рекет свијета Новак Ђоковић још једном се показао као најбољи амбасадор Србије. Наиме, гостујући у уторак увече у емисији једног од најпознатијих ТВ водитеља у СAД, Џеја Леноа, Ноле је као своје госте довео српско културно-умјетничко друштво. Они су одмах заиграли српско коло. У једном моменту у коло се ухватио и Ноле.

То није оставило равнодушним ни гошћу, глумицу Кејти Холмс, која је одмах стала до њега и домаћина емисије Леноа.  

Шармер Новак Ђоковић још једном је подигао публику на ноге. A колика је његова популарност у Aмерици показао је срдачни аплауз којим су гледаоци у студију награђивали сваку његову духовиту реченицу и гест.

Најпопуларнији Србин данашњице испричао је водитељу да је тајна његовог успјеха, између осталог, и у одрицању од њему омиљене хране - хљеба, због глутена који садржи.

- Можете да замислите како је мени када у Београду, где на сваком ћошку имате пекаре, ујутро, у повратку из провода, гледам другове који "навале" на врући хлеб и бурек - испричао је Ђоковић америчким гледаоцима.

Побједник Вимблдона је на питање водитеља "каквог је укуса била трава коју је пробао по завршетку финалног меча", одговорио - "Да знате, уопште није лоша".

На констатацију Леноа да има подршку политичара своје земље који га сматрају најуспјешнијим амбасадором Србије на свијету, Ђоковић је рекао да је подршка заиста велика.

- Треба да дођете у Србију да видите како једни друге подржавамо - додао је Ноле.

Дотакли су се и пјевања за које Ноле признаје да му није јача страна, а за шта је Џеј Лено као доказ имао спреман видео-клип Нолета како пјева караоке.

Богатство личности 24-годишњег Београђанина просто је избијало из сваке његове реченице у разговору са популарним водитељем.

Сваку тему коју је Џеј Лено начео наш тенисер је "апсолвирао" уз неодољиви шарм.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана