Ноле срушио Фејсбук

Agencije
Ноле срушио Фејсбук

БЕОГРАД - Апликација на Фејсбук страници „Фото-путовање са Новаком” изазвала је хаос јер ју је користило чак 416 посјетилаца у секунди, па је стопирана, преносе агенције.

- Људи, изгледа да смо прејаки за Фејсбук - написао је Ноле на својој страници.

Најпопуларнија друштвена мрежа није могла да издржи тако велики прилив фанова, који су нагрнули да испробају апликацију „Фото-путовање са Новаком” и тако изазвали технички проблем.

За мање од два часа, колико је била доступна, апликацију је посјетило више од пола милиона корисника!

Рекорд је био 416 посјета у секунди, а свако је покушавао да направи фотографију с омиљеним спортистом у две варијанте: у средњовијековном окружењу и у садашњости.

 - Имамо најјачу базу фанова, хвала вам на томе! Направили смо превелики проток за кратко време и они су одлучили да накратко искључе апликацију. Радимо на томе и надамо се да ће све бити у реду за неколико сати или дана и да ћемо поново моћи да правимо највећи фан фото-албум на свету. Веома сам узбуђен! - поручио је Ђоковић.

Пошто се тако велика активност на Фејсбуку дешава ријетко, администратори друштвене мреже одлучили су да провјере аутентичност налога да се не би десило да је он хакован.

Опет ћу видети Марадону

Новак Ђоковић изјавио је да би током боравка на турниру у Дубаију требало да се види са легендарним Дијегом Армандом Марадоном, који је тренутно тренер Ал Васлија из Абу Дабија. Ноле је истакао да су већ имали прилику да се мало друже пред Нову годину и да је на њега Аргентинац оставио изузетан утисак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана