Ноле проглашен за највећу звијезду спорта

Глас Српске
Ноле проглашен за највећу звијезду спорта

Престижни мушки часопис "GQ", у оквиру издања о личностима за 2011. годину, навео је српског тенисера као највећу звијезду спорта.

Новак Ђоковић је "ас године" часописа "GQ", који је на мјесто краља године ставио репера Шона Картера, познатијег као Џеј Зи.

- Изненада, ове године је српски тенисер постао најмоћнија сила у тенису. Покварио је планове свима који су мислили да ће се ситуација у бијелом спорту одвијати по планираном, стао раме уз раме са Педром Мартинезом и Усаином Болтом - пише часопис.

Поред очекиваних и заслужених похвала на рачун саме игре, која је "зрелија и боља него икада", "GQ" наводи и да су Новаково имитирање других играча и излети у шоу-бизнис само неки од начина на које се тенисер опушта.

- Увијек покушавам да пронађем нешто што ће ми држати ум мирним и опуштеним, што ће ми мало скренути мисли са тениса - рекао је Ђоковић.

Овој титули допринијела је и недавно објављена вијест да ће најбољи тенисер свијета глумити у наставку филма "Плаћеници", који режира Силвестер Сталоне.

Филм се снима у Бугарској од средине септембра, а Ђоковић је први пут у снимању филма учествовао крајем новембра.

У "Плаћеницима 2" Ноле глуми самог себе.

На "GQ" листи славних који су обиљежили 2011. годину су Џеј Зи (краљ), Мила Кунис (цица године), Мајкл Фасбендер (дебитант), Дерик Роуз из Чикаго Булса (MVP), Џими Фалон и Џастин Тимберлејк (комичари године) и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана