Ноле признао: Био сам мало љубоморан због Јелениних слика! ФОТО

Hello
Ноле признао: Био сам мало љубоморан због Јелениних слика! ФОТО

Београд - И шампиони су живи људи, најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић признао је да га је мучила љубомора када се његова дјевојка Јелена Ристић сликала у моделима за плажу за британски модни бренд “Фигливс”.

Новак се плашио да су фотографије можда исувише слободне, али на крају је закључио да је све добро испало.

- Био сам мало љубоморан кад се Јелена фотографисала за “Фигливс”. Био сам с њом тада и питао сам се да програм за плажу није можда превише открио. Испоставило се да је све било одлично. Јелена је прелепа – рекао је Ђоковић за магазин “Hello!”.

Новак је открио да са љепшом половином све чешће разговара о вјенчању.

- Заједно смо осам година и планирамо заједничку будућност јер се заиста много волимо. Једно другом пружамо стабилност која нам помаже у нашим каријерама – оценио је Ђоковић.

И Јелена признаје да су брак и дјеца логичан слијед догађаја заједничке везе.

- Причали смо о венчању. То је природан след ствари и ка томе нас воде обострана осећања. Кад будемо добили децу наследиће одличне гене са обе стране, јер је моја мајка била олимпијска шампионка у рукомету – вјерује Јелена, додаши да је у сваком погледу поносна на свог дечка.

- Веома сан поносна на Новака шта год да ради. Дан пошто је изгубио у финалу Вимблдона направио је хуманитарну вечеру за угрожену децу. Невероватна је то ствар. Дошле су и светске звезде како би подржале циљ у који верују заједно са Новаком – рекла је Јелена.

Ђоковић је добар пријатељ са британским милијардером Ричардом Бренсоном, чија кћерка Холи Ендрјуз има само ријечи хвале за српски пар.

- У Лондону је све било предивно и гламурозно, а Јелена је права снага организације. Стоји иза свега што сте видјели. Невјероватна је. Новак и Јелена су прави уигран тим – закључила је Холи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана