Ноле одушевио новим спотом VIDEO

Глас Српске
Ноле одушевио новим спотом VIDEO

Новак Ђоковић искористио је паузу у професионалним обавезама и послије много времена прошетао Београдом и дружио се са Београђанима. Осим што се одлично забављао, Новак је том приликом снимио нови спот за Компанију mt:s.

Вишегодишња сарадња "Телекома Србија" и Нолета настављена је снимањем и објављивањем новог спота за мт:с, који одише позитивном енергијом и духовитошћу.

Боравак у Београду током Србија опена Новак је искористио и за снимање спота за мт:с, који је назван "Пријатељи на првом месту - Новак и mtт:s".

Ноле је прилазио грађанима и изненађивао их разним питањима: "Да ли бисте се сликали са мном?" и "Може ли један аутограм?".

- Ћао, ја сам Новак Ђоковић и данас у граду тражимо нове пријатеље - каже Новак на почетку спота за mt:s, чији је дугогодишњи слоган - "Имате пријатеље".

Идеја креативног тима м:тс била је да представи Новака као обичног грађанина и пренесе реакцију грађана који су га сретали на улици, на пијаци, у школи, пекари...

Новак је куповао на пијаци Зелени венац, "бануо" у школу "Никола Тесла", играо мали фудбал испод Бранковог моста, звонио на интерфон и пожелио појединим грађанима добар дан...

- Било је јако забавно. Искрено сам уживао и снимање спота нисам доживео као обавезу, а феноменалне реакције људи су само додатна мотивација. Одличан је осећај кад видиш осмехе тих људи и њихову енергију - рекао је Ноле.

У mt:s-у су презадовољни урађеним послом са најбољим српским тенисером.

- Новак је био незаустављив на снимању, што смо и очекивали од њега. Ништа му није било тешко и са великом лакоћом је одговорио на режисерске захтеве. Иако су веома емотивне и позитивне реакције грађана биле очекиване, екипа спота је била крајње одушевљена - рекли су у компанији.

На пијаци Зелени венац човјек код кога је Новак дошао на тезгу да купи робу, без задршке је почео да одваја поврће и поклања га Нолету. Уз коментар да је "и Новак, као и он, све створио својим рукама", дао је тенисеру садницу паприке, уз инструкције како да их гаји.

Салве честитки чекале су Новака гдје год да се обрео. Сви су жељели да будућег првог тенисера свијета потапшу по рамену, дајући му свесрдну подршку.

Петогодишњи дјечак кога је Ноле срео на улици, у први мах није могао да повјерује да види свог идола, али се убрзо затим "откравио" и са Нолетом провјежбао неколико тениских покрета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана