Ноле и Јелена вечерали у мрклом мраку

Глас Српске
Ноле и Јелена вечерали у мрклом мраку

Три дана пред почетак Вимблдона, Новак Ђоковић је уприличио мало изненађење својој дјевојци Јелени Ристић, која је прославила 25. рођендан. И то какво изненађење! Најбољи српски тенисер извео је драгу у отмени лондонски ресторан "Don le Nuar" (У мраку), на романтичну вечеру, а врхунац вечери био је оброк, који је атрактивни пар појео у потпуном мраку.

Новак и Јелена одлучили су да уживају у укусима и мирисима хране, који су, према ријечима гастрономских стручњака, интензивнији у мраку.

- Јели смо у мраку и служио нас је слијепи конобар. Било је то невјероватно искуство. Знајте да такав ресторан заиста постоји и да ниједна вечера, на којој сам био раније, не може да се пореди са овом. Слепи конобар, мени изненађења… Све је било феноменално, а пробали смо чак три или четири различите врсте јела - похвалио се Ђоковић навијачима путем "Фејсбука" и "Твитера".

Познати ресторан "У мраку" спада у један од најскупљих у престоници Енглеске, али зато нуди гостима потпуну атмосферу и уживање у мирисима и укусима најфиније хране.

Власници се хвале да муштеријама омогућују потпуну забаву, али и да су њихови клијенти много опуштенији, како током вечере, тако и током разговора, који у мраку, тврде они, има другачији пријем код учесника. Ко зна, можда су у свој оној тами Ноле и Јелена разговарали и о вјенчању, које се очекује у сљедећем периоду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана