Ноле и Јеца уживају на Светом Стефану, Стефан обожава воду

Агенције
Ноле и Јеца уживају на Светом Стефану, Стефан обожава воду

Син најбољег тенисера свијета ужива док се брчка у плићаку на Црногорском приморју.

За то је заслужан Новак Ђоковић, који је веома расположен на првом љетовању са насљедником Стефаном.

"Ноле све вријеме засмијава наследника и игра се с њим. Веома је брижан родитељ, а Стефан обожава воду. Најприје је бојажљиво поквасио ноге, а кад га је Ноле охрабрио, није хтио да изађе из воде", каже извор Блица.

Ни Јеца не скида осмијех, срећна због блискости два најбитнија мушкарца у њеном животу. А када она и Ноле пожеле да пливају даље од обале, у помоћ им прискаче дадиља.

Ђоковићи су се одлучили за одмор на Светом Стефану, гдје су се прошле године заклели на вјечну љубав, а највише времена проводе на Краљичиној плажи.

Посљедња два дана ручали су у истом ресторану у којем су се вјенчали. Можда због врућине, а можда и да би одржали линију, Јелена и Ноле јели су само салате и чорбе.

"Њихов комплетан ручак не кошта више од 30 евра. Најчешће се одлучују за хладну чорбу од диње са лавандом и рибом, уз чашу бијелог вина", каже извор и додаје да Ђоковићи нису захтјевни гости:

"Најважније им је да особље не шири информације о њиховом кретању. А када их сретну фанови који желе да се фотографишу с Новаком, он им радо изађе у сусрет. Због тога оправдава епитет омиљеног госта у сваком дијелу црногорског приобаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана