Ноге које вриједе милионе!

Aгенције
Ноге које вриједе милионе!

Свијет ће сада много другачије гледати на (ноге) Стејси Киблер јер је признала да је осигурала своје 105,5 центиметара дуге, спортски извајане доње екстремитете.

Није тајна да су ноге одувијек биле њен најјачи адут, али мало ко је знао да оне вјероватно вриједе милионе.

Управо су извајани доњи екстремитети бивше професионалне рвачице Стејси Киблер, овде многима познате само као (ипак дојучерашње) дјевојке холивудске суперзвијезде Џорџа Клунија, били у центру пажње у шоу-програму Џимија Фелона.

Без обзира на то што је цјелокупном својом појавом – у тјесној црној мини-хаљини и високим бронзаним потпетицама – измамила уздахе мушког, али и женског дијела публике, ноге су биле и остале у фокусу током вишеминутног ћаскања.

Можда и зато што је признала да их је осигурала! Да, баш као и Хајди Клум. Само што је Хајди отворено признала да је то учинила за два милиона долара.

Стејсиних 211 центиметара, колико укупно има у ногама, такође „много вриједе", само што је она елегантно прескочила тај интимни детаљ.

„Морате обавити много физичких тестова, као и папирологије... То је нешто што сам давно урадила", остала је загонетна висока рвачица. 

Чини се да је прича о њеној новој кулинарској такмичарској ТВ емисији Супермаркет суперстар, у којој ће дебитовати у понедјељак, била потпуно „неприкладна и некако сувишна" уз њен стајлинг и, наравно, ноге. 

Гостовање свакако није могло да прође без питања о свежем раскиду са старим заводником Клунијем.

Киблерова је не баш драге воље одговорила само да се нису растали због „старог спора о вјенчавању и дјеци".

„Сви који ме знају свијесни су да је то најсмјешнији део приче. То ми је посљедње било на памети. О томе нисмо дискутовали."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана