"НМЕ" одабрао 5 извођача који се на фестивалу „Егзит" не смију пропустити

Срна
"НМЕ" одабрао 5 извођача који се на фестивалу „Егзит" не смију пропустити

НОВИ САД - Британски музички магазин „НМЕ" издвојио је уочи отварања „Егзита" 8. јула пет локалних извођача чији се наступи на том престижном фестивалу не смију пропустити, саопштили су организатори ове манифестације.

По избору овог магазина, на листи извођача налазе се „Буч Кесиди", „Гоблини", Тијана Т, „Атхеист рап" и Илија Ђоковић.

Млади инди дуо из Панчева „Буч Кесиди" међу публиком је познат као најпопуларнији диско-рокенрол-електро бенд и наступиће на главној бини прве вечери „Егзита". 

Култни панк рок састав „Гоблини" вратио се на сцену после скоро једне деценије затишја и осим што ће свирати пјесме са свог посљедњег албума „Једнина", другог дана фестивала ће спровести публику кроз један час историје и своје богате дискографије. 

Тијана Т спада у најталентованије и најпоштованије ди-џејеве Србије, а често се појављује и на интернационалној музичкој сцени - она ће наступити у „Денс арени" првог дана фестивала. 

Новосадски панк бенд „Атхеист рап" познат је по својим друштвено ангажованим песмама и сарказму, а на „Фјужн стејџу" ће се појавити другог дана фестивала. Илија Ђоковић ди-џеј је и продуцент са интернационалном каријером и сматра се једним од најбољих техно продуцената са наших простора - он ће наступити првог дана фестивала на „Денс арени".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана