Њен најпровокативнији селфи икада

Агенције
Њен најпровокативнији селфи икада

Ријалити звијезда Ким Кардашијан још једном је позирала гола, а неки кажу да је ово до сада можда и најпровокативнија фотографија коју је направила.

Без фотошопа, филтера и уз добро освјетљење, Ким је позирала гола у петом мјесецу трудноће како би направила један селфи којим је ућуткала све оне који нису вјеровали да је у другом стању.

Откако је објавила да је трудна, појавиле су се спекулације да ће њено друго дијете на свијет да донесе сурогат мајка, али Ким је одлучила да стане на пут овим гласинама.

"Прво кажу да сам превише мршава и да сигурно лажирам трудноћу, а онда кажу да сам превише велика и да поново лажирам. Некада ме фотографи усликају прије него што једем па онда испаднем мршавија, а некада послије када изгледам веће. Све је то дио процеса. Сви добро знате да бих снимала моменат да сам се одлучила за сурогат мајку. Свако тијело је другачије, свака трудноћа је другачија. Научила сам да волим своје тијело у сваком облику. Још више ћу да порастем, али и то је лијепо. Благословена сам што сам уопште трудна и што за сада немама никаквих проблема. Такође, кажу да тело другачије носи дејчака него дјевојчицу. Шта год да је, ја сам захвална Богу за ово чудо, а шта год да наставиоте да причате, сада ме заиста неће дотицати", поручила је Ким крај фотографије.

First they say I'm too skinny so I have to be faking it...Now they say I'm too big so I have to be faking it...SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана