Нивес Целзијус - Тони, опрости Џону

Глас Српске
Нивес Целзијус - Тони, опрости Џону

Хрватска старлета и супруга фудбалера Дине Дрпића Нивес Целзијус јавно је савјетовала преварену Тони да треба да опрости "шврљање" свом драгом Џону Терију, капитену фудбалера Челзија.

"Да, драга. Наравно да ћеш опростити Џону превару, јер си одувијек знала да те вара. Јер ћеш на конто те шокантне љубавне афере видјети своју гузу у новинама, што обожаваш, јер ће се Џонић испрсити да те орасположи, купиће ти брдо непланираних поклона, можда нови ауто, а можда и напокон кућу препише на тебе", написала је Нивес у блогу на свом сајту (www.nivescelsius.de) и додала да би она била милионерка да се родила у Енглеској.

Контроверзна Нивес, која је и сама у браку са фудбалером, појаснила је зашто они не презају од варања својих супруга.

"A знаш да ако одеш, добићеш оно што ти припада (који милион), али бићеш само бивша жена Џона, а ниси толико добра риба да ћеш након тога освојити неког бољег фудбалера, што опет значи да ћеш као бивша врло брзо пасти у заборав, док ће се Џони након три мјесеца патње зашепурити са неком прелијепом манекенкицом жељном својих пет минута славе и придобије све британске насловнице. A и сама си свјесна да ти је 'упала кашика у мед' и да се којим случајем ниси удала за Џона била би сасвим просјечна жена о којој данас не би читали у цијелом свијету … A то не желиш…."

На крају је Нивес написала јасну поруку Тони Тери која се налази на одмору у Дубаију.

"Зато сви ми знамо да ћеш опростити Џону. И зато новинари, не замарајте нас неважним вијестима и не потцјењујте нашу интелигенцију. Евентуално ако имаш алтернативу у облику Кристијана Роналда, што немаш, можда би одлучила да не опростиш Џону… И то је разлог зашто фудбалери варају жене. Знају да никад неће бити прописно кажњени, знају да нема посљедица. Који евро више на поклон… али то се ионако подразумијева. A кад погледам како изгледају љубавнице британских фудбалера, помислим, хрватске спонзоруше… Гдје вам је памет? Дајте мира мало нашим фудбосима јер од њих немате ништа и а да се баците на британске фудбалере… гдје би вам био крај?"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана