Ништа од романсе Селене Гомез и Сејада Салиховића

Агенције
Ништа од романсе Селене Гомез и Сејада Салиховића

Прашина у вези с фотографијом бх. фудбалера Сејада Салиховића и пјевачице Селене Гомез, која је недавно обишла свијет, не стишава се.

Страни медији су лансирали причу о новом срећном пару који је одмарао у Дубаију, али Салиховић истиче да од тога нема ништа и да је у срећном браку.

"У Дубаи сам путовао са супругом Јулијом. Мало је познато, али од 15. децембра прошле године сам у браку. Средином марта очекујемо принову. Родит ће се дјечак коме још нисмо одредили име. Знамо само да ће му кум бити Ведад Ибишевић", изјавио је Салиховић, фудбалер Хофенхајма за њемачки "Билд".

Када је на друштвеним мрежама објављена фотографија Салиховићева и Гомезове на камили, амерички медији су одмах почели да пишу да је бивша дјевојка Џастина Бибера нашла нову љубав. Тако је портал "Hollywoodlife" објавио текст под насловом "Ко је згодни мистериозни мушкарац са Селеном Гомез", а касније и причу да је ријеч о познатом фудбалеру Сејаду Салиховићу.

"Селена Гомез је дефинитивно флертовала током новогодишњег путовања у Дубаи. Посљедњи згодни дечко с којим је виђена је Сејад Салиховић, 30-годишњи фудбалер Хофенхајма", објавио је овај портал додајући да су се њих двоје квалитетно дружили у Дубаију.

Нови "момак" Гомезове је детаљније представљен. Па је уз неколико биографских података наведено да је познат по убојитом ударцу љевицом.

"Сејад се чини као момак којем је битна каријера, а познат је по томе што се воли забављати. Баш такав мушкарац је потребан Селени", писао је прије неколико дана "Hollywoodlife", који је чак покренуо анкету с питањем да ли би Селена требало да се забавља са Сејадом.

Да од ромасне бх. фудбалера и пјевачице нема ништа, потврђује и то што је Селена виђена након свечане додјеле "Златног глобуса" у недјељу навече како се држи за руку са DJ Зедом и, како амерички медији преносе, на помолу је романса.

"Њих двоје раде заједно на албуму и за сада су само присни пријатељи. А шта ће даље бити, видјећемо", казао је за "US Weekly" неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана