Ништа од развода Анђелине и Бреда?

Агенције
Ништа од развода Анђелине и Бреда?

Скоро годину дана од када су најавили разлаз, Бред Пит и Анђелина Џоли су, за сада незванично, зауставили поступак развода. Њихови пријатељи, очигледно, сумњају да ће до тога уопште и доћи.

"Развод отпада. Мјесецима нису урадили ништа да се тај поступак помјери са мртве тачке, и нико не мисли да ће до тога уопште и доћи", рекао је неименовани извор за Ју-Ес викли.


Када је Анђелина, у септембру 2016. године, поднијела захтјев за развод брака, њих двоје су били у веома лошим односима. Бред је оптужен за, наводно, злостављање, и тада је откривено да се бори са алкохолизмом.

Међутим, како је вријеме одмицало, њих двоје су због добробити дјеце почели све боље и боље да се слажу. Поновно зближавање је, изгледа, довело и до још нечега.

Иако су стара осјећања изблиједјела, ново зближавање је, изгледа, посљедица Бредове посвећености здравијем животу и жељи да се ослободи порока.

"Она је и даље заљубљена у њега. Сви су мишљања да ће се поново наћи заједно. Не би било изненађујуће да и званично објаве да повлаче захтијев за развод и да покушавају да изгладе односе", рекао је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана