Нисам у стању да будем с неким дуже од пола године

Агенције
Нисам у стању да будем с неким дуже од пола године

Латино глумица Мишел Родригез признала је за магазин „ Iterview“ да не успијева да одржи дуге везе и да тренутно не може себе да замисли као мајку.

На питање како успијева да услагласи каријеру и приватан живот Мишел која је била у вези са Заком Ефорном, али је довођена у везу и са манекенком Каром Делевињ након што је отворено признала да је бисексуалка, рекла је:

"Погледајте мене! У мом животу апсолутно ништа није константно. Ја сам вук самотњак. Помисао на дугу везу? Шта да вам кажем...нисам успјела да издржим с неким дуже од шест мјесеци“, рекла је Мишел.

Када су дјеца у питању, за глумицу филмског хита "Fast and Furious“ још увијек није вријеме за то иако има тридесет и шест година.

"Дjеца? То још увијек није за мене. Вјероватно ћу се опредјелити за сурогат мајку. Желим да се то оставри на начин на који само ја желим и то је разлог зашто оволико дуго чекам. Не бих да ризикујем посљедње године младости у својој каријери због дјеце. Нисам жељела да због дјетета касније жалим зашто се нисам остварила тамо гдје сам жељела“, објаснила је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана