Нина Бадрић на Евросонгу

Глас Српске
Нина Бадрић на Евросонгу

Популарна пјевачица из Хрватске Нина Бадрић представљаће ту земљу на Евросонгу 2012, објавила је Хрватска радио-телевизија, те ове године у избору пјевача за ово популарно такмичење потпуно заобишла глас јавности.

- Послије дуго година неучествовања на оваквим манифестацијама, коначно сам прихватила директан позив ХРТ-а са великим задовољством. Осјећам да имам квалитетну пјесму у коју вјерујем и да је ово тренутак у коме су се поклопиле звијезде и небо. И ХРТ и ја даћемо све од себе да на најбољи могући начин представимо Хрватску на предстојећем Евросонгу - рекла је Нина Бадрић.

Нина не потцјењује такмичење, чије ће се финале ове године одржати у главном азербејџанском граду Бакуу.

- Имамо тежак пут квалификација. Најприје морамо проћи полуфинално такмичење које Хрватска није прошла посљедњих неколико година, а онда ћемо размишљати како даље. Ово је за мене и част и изазов, а мислим да је најважније бити свој и имати квалитетну пјесму. Радујем се свему овоме и дај Боже да нас послужи ове године и мало среће - истакла је Нина.

Уредница забавног програма ХРТ-а Елизабет Хомси изјавила је да се нису двоумили између Бадрићеве и Јелене Розга.

- Нина је једина која је добила мој директан позив и то због своје импресивне музичке биографије. Ово се није догодило преко ноћи, о свему се помно размишљало. Моја уредничка жеља била је да за 20. "Дору" направимо заокрет и избјегнемо све што смо до сада радили - додала је Хомси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана