Нина Бадрић коментарисала зараду од наступа: Нека ми се јави онај ко би ми платио 100.000 еура

klix,ba
Foto: instagram

Хрватска пјевачица Нина Бадрић гостовала је у једној емисији у којој се, између осталог, осврнула на новац који пјевачи зарађују од наступа.

У разговору за ИнМагазин пјевачица је истакла како ће ову Нову годину, за разлику од претходне, провести радно те да већ има заказане наступе.

Популарна регионална пјевачица ће 30. децембра наступати на тргу у Будви у Црној Гори, а у 2022. годину ће увести грађане и посјетоце Брчког.

Јавност увијек интригира зарада пјевача током новогодишњих наступа, а многи мисле да је ријеч о енормним износима. Бадрић је то оповргнула, казавши да би вољела да дође до тог времена.

"Пуно је медијских калкулација и пуно је неистина везаних за хонораре, јер се износе цифре које многи од нас нису никада ни видјели, а камоли добили за један наступ. Међутим, вољела бих да дође до тих времена када за један наступ можеш добити 100.000 еура па овим путем позивам свакога ко би ми то платио да се слободно јави", казала је.

Током разговора Нина се осврнула и на својој љубавни живот, истакнувши да није заљубљиве природе.

"Пуно пута сам рекла да сам ја тешко заљубљива особа, о мени људи који ме не познају имају предрасуде, дјелујем романтично људима, што и јесам, али нисам заљубљива. Ја ћу радије живјети сама него с било ким, јер права љубав се не деси сваки други мјесец, то је вриједно чекати у животу, ако не у овом, у другом сигурно", додала је.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана