Николија запрепастила Мирку Васиљевић

Агенције
Николија запрепастила Мирку Васиљевић

Глумица Мирка Васиљевић остала је затечена у једној емисији када је видјела понашање пјевачице Николије Јовановић која је прије само мјесец изгубила бебу. Наиме, како пишу српски медији, Николија се појавила прошле недјеље у издању које нико ни најмање није очекивао с обзиром на страшан губитак који ју је задесио прије неколико седмица.

Како је сама објавила на друштвеним мрежама, пјевачица је у трећем месецу трудноће изгубила бебу, али у емисији њено понашање и изглед нису одавали ни тугу ни депресију. Она је дошла видно расположена, што је Мирки Васиљевић, која је недавно родила треће дијете, очигледно било чудно.

- Мирка је била забезекнута када је Николија након пристојне златне хаљине обукла тиграсте хеланке, црни брусхалтер, обнажила стомак и избацила груди. Нетремице ју је посматрала, очито збуњена. Признаћете, ипак је рано за такве наступе и облачење кад од страшног губитка бебе није прошло ни месец. Ништа јој није било јасно - говори извор који се нашао на лицу мјеста. Иначе, Николија је и за вријеме трудноће наступала због чега ју је мајка њеног дечка Реље, с којим је и чекала бебу, јавно осудила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана