Николет Шеридан тужила продуцента Домаћица

Глас Српске
Николет Шеридан тужила продуцента Домаћица

Aмеричка глумица Николет Шеридан, једна од звијезда серије "Очајне домаћице", поднијела је тужбу против креатора и продуцента серије због наводног напада и противзаконитог завршетка њеног учешћа у серији.

У тужби, поднијетој суду у Лос Aнђелесу, Николет тврди да ју је продуцент Марк Чери ударио у лице на снимању на локацији Вистирија Лејн у септембру 2008.

Глумица наводи да је Черија нешто упитала у вези са сценаријем, а он је "одвео на страну и снажно је шаком ударио у лице и главу", а кад је она побјегла у своју приколицу, он је дошао "и преклињао је да му опрости".

Кад је о инциденту обавијестила телевизију Еј-Би-Си која снима "Очајне домаћице", Чери јој се, како пише у тужби, осветио тако што је "убио" лик Иди Брит који је она играла.

Шериданова је у популарној серији играла разведену "ждерачицу мушкараца" Иди Брит, а њен лик је изненада страдао у аутомобилској несрећи.
Ни остале "очајне домаћице" нису прошле без проблема са Марком. За глумицу Тери Хачер, која у серији игра Сузан Мајер, Чери је рекао да се нада да ће је "прегазити аутомобил".
Шериданова тражи 20 милиона долара на име одштете, преноси америчка штампа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана