Никола Сарић Сајко и Full House бенд направили пародију на Гангнам стајл

Blic
Никола Сарић Сајко и Full House бенд направили пародију на Гангнам стајл

Некадашњи учесник "Операције тријумф" Никола Сарић Сајко и београдски бенд Full House, снимили су пародију на пjесму "Гангнам стајл" која на Јутјубу има око 350 милиона прегледа и исту екранизовали.

Број прегледа урнебесно популарног видео спота за пjесму дебељушкастог јужнокорејског репера PSY (скраћено од psycho), свакога дана расте све више, иако мали број људи зна да пjесма "Гагнам стајл" заправо исмијева јужнокорејске новокомпоноване богараше, чије оличење представља елитна четврт Сеула- Гангнам.  

- Жељели смо да направимо пародију на ову песму која је планетарно популарна на друштвеним мрежама и ју тјубу. Музичка сцена је таква, да нисмо могли да одолимо а да не снимимо овај видео клип. На снимању и свирци у Брауну нам је било супер и надам се да ће се допасти и вама- рекао је за Сајко
 

Весели и опуштени PSY је права супротност улицканим, изоперисаним, ботоксираним, препланулим и утегнутим представницима Гангнама, мада је и сам одрастао у богатој породици, недалеко од те четврти.

  Београдски бенд Full House и Никола Сарић Сајко приказали су своје виђење "Гангнам стајла" и ми вам приказујемо њихов спот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана