Никола Роквић открио како је знао да је Маринко уз њега: Мој тата чува свог сина

ГС
Никола Роквић открио како је знао да је Маринко уз њега: Мој тата чува свог сина

Прије тачно десет дана, пјевач Никола Роквић кренуо је на пут дуго 1.060 километара до Егине, и то пјешака, а данас, 1.маја, судећи по његовој објави био му је најтежи дан.

Роквић је кренуо на ходочашће пут Егине, гдје се налази чувени манастир Светог Нектарија Егинског, а на том путу прикупљаће средства за своју фондацију "Породица".

Он свакодневно путем Инстаграма обавјештава јавност, како пролази на свом путу, колико новца је сакупио, али и остале детаље.

Јутрос се огласио новом фотографијом, а опис посветио коњима и свом дједу који их је обожавао. Недуго затим, расплакао је многе када је подијелио успомену на оца Маринка Роквића.

Објавио је слику из детињства на којој позира са својим оцем, и објаснио шта му се догодило данас, због чега је морао накратко да прекине свој пут. Никола је чуо да се из једне куће чује пјесма његовог оца. Прекинуо је свој пут и људима покуцао на врата:
- Данашњи дан, веома тежак и захтеван, са много успона и низбрдица које при трчању највише оптерећују колена, ипак доноси један унутрашњи мир и радост али и велику вољу и снагу која је потребна за даље…

- Када је било најтеже, када је успон на 28. км био веома велик, прођох поред куће из које у тренутку мог проласка и муке засвира песма мог 'јунака од Роквића племенитих' како нам је био уписан у телефону, мог оца Маринка! У том тренутку ми осмех осветли лице, па сам морао да уђем код драгих људи у кућу, да их поздравим! После пар километара из друге куће пева Маринко песму: 'Задрхти срце, као што знаш, још увек можеш много да даш, уместо бола, уместо сете, задрхти срце, године лете'. Моје срце задрхта од сазнања да мој таки, чува свога сина! Бог вас благословио и дао вам радости! - написао је, пише Телеграф.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана