Никола Роквић о вјенчању са Бојаном Баровић у манастиру Милешева

Блиц
Никола Роквић о вјенчању са Бојаном Баровић у манастиру Милешева

Пјевач Никола Роквић и његова дјевојка манекенка Бојана Баровић одлучили су да црквено вјенчање буде тајно, а када се беба роди на љето, биће и грађанског вјенчања и весеља.

Далеко од очију јавности, Никола Роквић, син фолкера Маринка Роквића, и Бојана Баровић, манекенка, пред Богом су се заклели на вјечну љубав у манастиру Милешева.

Њих двоје су инсистирали на приватности, па је тако сам чин вјенчања обављен само у присуству најближих. Вјенчали су се испод фреске „Бели анђео", а Никола каже да је осјећај венчања у Милешеви један од најљепших које је имао у животу.

- Осећај је непроцењив, поготово што смо се налазили у светињи каква је Милешева. Тај мир и радост у тренутку приступања светој тајни брака остаће ми урезан док сам жив. Венчао нас је наш духовни отац архимандрит Леонтије, који нас је на најлепши могући начин увео у свето духовно спајање - прича Никола.

- Заклети се на вечну љубав пред Богом, под крилима Белог анђела, остаће за мене завет који ћу чувати све док дишем! - каже Никола за „Блиц".

Никола каже да су у тренутку одлучили да се вјенчају у Милешеви, као и да су послије неколико реченица размјењених с оцем Леонтијем знали да ће он бити духовник пред којим ће рећи судбоносно да.

- Оца Леонтија смо скоро упознали и одмах смо пожелели да нас он венча. Пресрећни смо, првенствено што смо то урадили интимно и како приличи црквеном венчању - прича пјевач.

- Венчати се у светињи каква је Милешева је непроцењиво, каже Никола Роквић.

Што се тиче велике свадбе, ни она неће изостати, али Бојана и Никола ће сачекати да прво стигне беба.

- Следеће године планирамо да направимо грађанско венчање, када ћемо организовати и славље - попручио је млади певач.

Бојана и Никола су љубав из ријалитија, везу су започели прије шест година у „Survivoru" који је сниман на Филипинима. Везу су најпре одржавали на релацији Србија - Америка, гдjе је Бојана радила као манекенка. Испред Народне скупштине, за дочек 2015 године Никола је запросио Бојану, а услиједила је вијест да је лијепа манекенка у другом стању. Младенци принову очекују у јулу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана