Никола Роквић о тешком периоду: Размишљали смо о разводу

Курир
Никола Роквић о тешком периоду: Размишљали смо о разводу

БЕОГРАД - Никола је тада рекао да су он и Бојана имали веома тежак период, а помишљали су чак и на развод.

Пјевач Никола Роквић отворио је једном приликом душу и открио детаље из брака са Бојаном Баровић.

Никола је тада рекао да су он и Бојана имали веома тежак период, а помишљали су чак и на развод.

Ми смо пет година живјели на релацији Србија - Америка. Трпи мој посао овдје, њен тамо, па се дешавају свађе у вези. Рекли смо у једном тренутку да ћемо да се разиђемо. Тешко ми је било, а мучили смо се много. Тада ми се опет јавио тај осјећај љепоте - рекао је Никола и додао:

Послије сам схватио да је то благодат. Унутрашњи глас ми је рекао да наставим да читам "Нови завјет". Отворио сам јеванђеље по Луки, рођење Светог Јована Крститеља у Београду. Накао сам је на Централном гробљу. Тамо одлазим и ту је и риза Свете Петке.

Два петка сам ишао да пјевам с људима у цркви. Молио сам се испред ризе Свете Петке и Светог Јована да Бог споји мене и Бојану, да немамо више ту раздаљину - искрено је рекао Никола и открио до сада непознате детаље:

Не знам зашто сам тада рекао: "Боже, волио бих да је Бојана трудна, да се скућимо на једном мјесту и да се не раздвајамо више". Рекао сам у једном тренутку да Бог постоји само ако је Бојана трудна. Она послије долази из Америке и даје ми поклон.

Док сам узимао, испод поклона ми је дала у руку и тест на трудноћу. Тад сам се шокирао! Нисам могао ријеч да изговорим. Дакле, Бог постоји и, с друге стране, остварила ми се та велика жеља - искрен је био Никола у једној емисији.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана