Никол заборавила каиш па показала превише

Агенције
Никол заборавила каиш па показала превише

Никол Шерзингер позната је по добро изграђеном стилу, али овога пута је, чини се, заборавила један детаљ.

Виђена је на улицама Лондона уочи Недјеље моде, а појавила се у црном џинсу, који јој је, очигледно, био превелик, па је открила више него што је хтјела. Папараци су је фотографисали док је покушавала да сједне у возило, а како је заборавила да стави каиш, показала је дио своје задњице.

Иако су, након објављивања ових фотографија, кренули бројни негативни коментари дјевојака да ово никако није смјела себи да допусти, мушкарци се углавном нису бунили. Недавно је видно пијану пјевачицу Никол Шерзингер папарацо фотографисао испред једног ресторана у Лондону док је уз помоћ пријатељице покушавала да дође до свог аутомобила.

Наиме, чланица жирија "X фактора" уживала је у вечери са Лорен Силвермен, супругом Сајмона Кауела, у једном ресторану у Лондону. Међутим, судећи по папарацо фотографијама, Никол је током вечере попила превише алкохола, због чега јој је требала помоћ пријатељице.

Пијана пјевачица једва је стајала на ногама, али, срећом, поред ње је била другарица која ју је држала да не падне. Међутим, оно што је највише изненадило пјевачицине фанове је чињеница да раскалашени стил живота није у складу са имиџом популарне пјевачице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана