Никол вас савјетује како да изгледате за новогодишњу ноћ

Aгенције
Никол вас савјетује како да изгледате за новогодишњу ноћ

Позната пјевачица Никол Шерзингер много је пута привлачила пажњу медија својим одјевним комбинацијама и шминком те доказала да је права дама са стилом јер за сваку прилку умије да одабере савршен комад гардеробе.

Сада вам ова прелијепа пјевачица даје савјете како да изгледате за најлуђу ноћ. Према њеном мишљењу никада нећете погријешити са шљокицама које су прави одраз празничног расположења.

"Што се новогодишње шминке тиче, никада нећете погријешити са шљокицама. Просто их обожавам. Оне чине да изгледате савршено гламурозно. Уз то дају и празнични изглед. Такође, новогодишњи стајлинг волим да употпуним лијепим ципелама или неком добром марамом", рекла је Никол.

Значи да за новогодишње вече сигурно нећете погријешити ако одаберете шминку са пуно шљокица, али и неки упадљиви накит.

Никол је додала како од модних додатака тренутно највише воли кожне рукавице без прстију које може да комбинује уз све одјевне комбинације, од џинса па до елегантних хаљина.

Сви ови додаци нису толико важни, према њеном мишљењу, колико је важно да вам кожа буде његована и блистава.

"Прије свега морате да се позабавите са његом коже. За блиставу кожу најважнији је сан и одмор. Када сам била млада нисам то схватала међутим сада ми је то много јасније. Трик који ми највише помаже када сам уморна да ми кожа изгледа сјајно јесте када помјешам мало течног пудера са хидратном кремом за лице", савјетује Никол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана